Bedrijfsprofiel


 


HoofdpaginaGezondheid geeft u rendement

H. Bieleman Veevoeders is een zelfstandig veevoederbedrijf met vier medewerkers, sinds 1927 gelegen in het veehouderijgebied van Holten aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De ruggengraat van het bedrijf vormt de focus op gezondheid van veevoeding.

De expertise van het bedrijf ligt op het gebied van melkveevoeding. De gezondheid van het vee levert een belangrijke bijdrage aan de prestaties en opbrengsten op langere termijn, een aspect dat niet ondergeschikt kan worden gemaakt aan lage voerkosten op korte termijn.

Maar het is niet alleen melkveevoeding waarin wij u kunnen bijstaan. Ook varkens-, schapen- en paardenvoeders kunnen wij aan u leveren en waar onze kennis ophoudt, wordt deze aangevuld door de nauwe samenwerking met de specialisten van Provimi en Booijink Veevoeders.

Verder is H. Bieleman Veevoeders een marktplaats voor enkelvoudige voeders en ruwvoeders. Met een vlotte en degelijk afwerking hoog in het vaandel heeft H. Bieleman Veevoeders de reputatie van een betrouwbare partij voor zowel telers, handelsbedrijven als eindgebruikers.

H. Bieleman Veevoeders is voor Denkadog regionaal dealer voor voeding voor gezelschapsdieren. Wat hondenvoeding betreft behoren zowel professionele bedrijven zoals kennels, als particulieren tot de klantenkring.

H. Bieleman Veevoeders meet zich in theorie en niet te vergeten in haar praktisch handelen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf is dan ook GMP+, HACCP en QS gecertificeerd en fungeert bovendien als startpunt Trust Feed voor enkelvoudige voeders.

H. Bieleman Veevoeders beschikt over een door Craft MC goedgekeurde aansprakelijkheidsverzekering die voldoet aan de eisen gesteld door onder meer FrieslandCampina en staat hiermee op de witte lijst voor diervoederleveranciers in de Nederlandse melkverwerkende industrie.

 

 


H. Bieleman Veevoeders
Maneschijnsweg 21
7451 LJ Holten (Overijssel)

Bel voor vrijblijvende uitleg: (0548) 36 14 93
of fax: (0548) 36 10 41
of mail:
veevoeders@bieleman.nl

woensdag 15 augustus 2012